Ändrad header.

Nu har jag gjort en dålig  paint header , photoshop header får jag göra när skolan börjar igen. Jag känner att jag behöver ha en header där man ser en bild på mig  så att man vet vems liv man läser om. Jag orkade förresten inte gå ut. Jag storstädade i rummet istället och lyssnar på lugn musik. Det finns nog inte bättre. Grannarna är fulla och skriver och tjoar så avkopplingen blir väl inget vidare men ändå hehe.
Klockan börjar bli mycket och jag är sliten efter en tidig jobbdag imorse plus att jag hjälpte Elin på hennes första dag på jobbet efter det. Ska nog gå och lägga mig iallafall. Imorgon när jag har fått tag på internet sladden så ska jag ladda upp några bilder på mina nya klackskor som jag fick  av Anita när jag och kenny var på besök i Notodden i Norge under en vecka :)

 God natt .


Lönebesked!

Idag kom första lönebeskedet, dock inte så bra som väntat men ja fick även ett annat brev angående min medverkan i ung företagsamhet och det var en roligare syn.  Jag fick mitt intyg i bredlådan som jag naturligtvis kommer att visa  när jag ska söka mina framtida jobb som jag tror kommer underlätta lite grann i sökandet.( bilden är inte av bästa kvalitét, den är tagen med mobilkamera. Men
jag kan stolt visa upp att jag fick väl godkänt i kursen :)

Nu ska jag fortsätta avnjuta min kalla öl och fundera vidare på om
det är lönsamt att gå ut på parken i folkmassorna eller inte. Om det blir så , så tar jag självklart med
mig kameran i högsta behåll och fotar det som kan tyckas vara intressant :)
ha det bra så länge (:
Stortrav och galenskap

Imorgon är det dags för Stortrav i Årjäng, det kommer folk ifrån hela Sverige för att kolla på detta trav. Dessutom är det parken med något  välkänt band (ja har ingen aning om vilket) för jag är verkligen inte insatt i det där om band och så. Och inte nog med det så är det Cruising så det kommer vara packat med folk i Årjäng.
Vilken himlans tur att jag valt förmiddagspasset imorgon så att jag slipper komma hem utsliten kl 7 på kvällen imorn så som jag gjorde idag. uff .. 

Har iallafall fått mig en avkopplande dusch och ska snart smörja in ansiktet och benet med nån fuktighetskräm   :)

Nej men har väl egentligen inte så mycket att dela med mig av idag (Y . Imorgon kommer lönen och jag är taggad :D

Godnatt! (:UPPDATERING : Bandet som skulle spela :

Börjar:
den 17 juli 2010 kl. 21:00
Avslutas:
den 18 juli 2010 kl. 02:00
Plats:
Folkets Park Årjäng


Brutalt åskväder och tromb.

Godmorgon.
Inatt var det ett helt brutalt oväder här. Läste även på aftonbladet att Årjäng hade drabbats värst
( där jag bor). Hela natten lös det upp som om det vore mitt på dagen och det åskade och huset skakades om av all blåst. Jag är egentligen livrädd för åska men jag kunde faktiskt koppla av inatt. Strömmen gick så jag tände en brandsäker lykta, tog me den upp på rummet och satte bärbara datorn på avkopplande musik och kröp ner under täcket. Det var riktigt mysigt faktiskt och jag somnade ganska snabbt .
Idag ska jag hem till pappa på tacokväll med min kära pojkvän. Förmodligen blir det så iallafall men det är 1,5 mil att åka och vi tar mopeden. Hehe . Nej men nu ska ja duscha av mig och förbereda mig inför jobbet och se klart på min älskade favorit serie , våra värsta år.  (:


Jag på bilden förra året. Saknar sommarvärmen som alla i hela sverige har

utom vi här i Värmland.


Tips på sommarnöjen* Samla ett gäng vänner och spela minigolf, fotboll, tennis, brännboll eller vilken sport som faller er i smaken. Ta med en engångsgrill och ta en spel och grillkväll. Mycket trevligt och inte allt för dyrt om man är flera som delar på kalaset*  Ta en filt , packa ner lite fika och gå iväg till något vackert och fridfullt ställe. Koppla av och sola eller kanske läs en bra bok.


* Regnar det? ! Ja men hyr en film och ha en filmkväll, funkar lite bra tillsammans med vänner som ensam.  Är du ensam? Ta en kopp te och sätt på en ansiktsmask innan du startar filmen . En spakväll är väl aldrig fel.

* Och om det är JÄTTE varmt så packa badkläder och dra till stranden och bada. och du, glöm inte att dricka mycket vatten. Det  håller din vätskebalans vid rätt nivå och ger dig automatiskt ett gladare humör.

LÄMNA SURMASKEN HEMMA OCH TA PÅ ETT LEENDE :)


Nu börjar vi om ifrån början.

Nu har jag tagit tag i den fula bloggdesign jag hade gjort innan och har skaffat mig en ny.
Dock har bilden på mig försvunnit och finjusteringar kommer senare.


Jag ser att det fortfarande finns personer som besöker min blogg. Uppdateringarna kommer bli mycket bättre , det kan jag garantera er. Det verkar vara fint väder i hela Sverige idag. Jag ska ge mig av på jobb inom kort.
(Summerwork is the shit) liksom.

Peace out. RSS 2.0